Yapı Kredi'nin pay alım teklifine yatırımcı ilgisi olmadı

Yapı Kredi Zorunlu Pay Alım Teklifi sürecinde pay alım teklifine karşılık veren yatırımcı olmadı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Koç Holding, Yapı Kredi'de zorunlu pay alım teklifi sürecinin sona erdiğini bildirdi. Zorunlu Pay Alım Teklifi sürecinde pay alım teklifine karşılık veren yatırımcı olmadı.

Koç Holding'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Koç Holding A.Ş. tarafından Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (YKB) paylarına ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayıyla gerçekleştirilen zorunlu pay alım teklifi süreci 30 Mayıs 2022 tarihinde saat 17:00 itibariyle sona ermiştir.

Zorunlu Pay Alım Teklifi sürecinde pay alım teklifine karşılık veren yatırımcı olmamıştır. Bu çerçevede zorunlu pay alım teklifi sonrası YKB'nin güncel ortaklık yapısına aşağıda yer verilmektedir."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Şirket Haberleri Borsa
Yorumlar