Aselsan 38.2 milyon dolarlık iş aldı

ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında; komuta ve kontrol sistemi, anti-tank füze fırlatma sistemleri, ataletsel navigasyon sistemleri ve atış yeri tespit sistemlerinin ihracatı kapsamında bir anlaşma imzalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ASELSAN'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

'ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında; komuta ve kontrol sistemi, anti-tank füze fırlatma sistemleri, ataletsel navigasyon sistemleri ve atış yeri tespit sistemlerinin ihracatı ile ilgili olarak, toplam bedeli 38.266.780,- ABD Doları tutarında bir yurt dışı satış sözleşmesi imzalanmıştır.

Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2021 yılında gerçekleştirilecektir.'

ASELS ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 57.65
Satış 57.7
Değişim -0.05%
Son Değer 57.65
En yüksek 58.55
En düşük 56.9
Haftalık Değişim -1.4529%
Aylık Değişim 2.7629%
Yıllık Değişim 28.168%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar