BIST-100 için hedefini 1710 puana çıkardı

Oyak Yatırım bugün yayınladığı strateji ve model portföy raporunda piyasa için pozitif görüşünü devam ettirdiğini belirtirken BIST-100 için hedefini yükseltti...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Oyak Yatırım, BIST-100 için hedefini 1710 puana çıkardı, model portföyüne Koç Holding ve Tekfen'i ekledi.

Takip ettikleri şirketler için tahmin ve fiyat hedeflerini makroekonomik öngörülerde değişiklikler temelinde revize ettiklerini belirten Oyak Yatırım, BIST-100 için hedefini yüzde 23 yükseliş potansiyeli ile 1507 puandan 1710 puana çıkardı.

Kardemir D ve Verusa Holding için tavsiyelerini 'endekse paralel getiri' tavsiyesini 'endeks üstü getiri'ye revize eden Oyak Yatırım, Brisa ve Ootokar için tavsiyelerini isi 'endeks üstü getiri'den 'endekse paralel getiri' seviyesine indirdi.

Oyak Yatırım, model portföyüne Koç Holding ve Tekfen Holding'i de ekledi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar