Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Penta Teknoloji'nin halka arzı için düğmeye bastı

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, KAP'a yaptığı açıklamada hissedarı olduğu Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş.'nin halka arzı için İş Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin yetkilendirildiğini bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Gözde Girişim Sermayesi'nden KAP'a yapılan açıklama şöyle;

'Yüzde 54,30 oranında hissedarı olduğumuz, bilgi ve iletişim teknolojisi ekipmanlarının toptan ticareti işlerini yapan Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş.'nin bir kısım paylarının sermaye artırımı ve/veya ortak pay satışı suretiyle halka arzı (İşlem) planlanmakta olup, söz konusu İşlem'i koordine etmek ve çeşitli konularda danışmanlık yapmak üzere  İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yetkilendirilmiştir. Gelişmeler ilgili mevzuat çerçevesinde KAP üzerinden duyurulacaktır. İşlem bu güne kadar belirsizlik taşıdığından Şirket Yönetim Kurulu'nun 22.01.2021 tarihli kararıyla erteleme kararı alınmıştır.'

 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar