Gram altın ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları dün Noel tatili sebebiyle sakin bir seyir izlemişti. Bugün ise ons altın 1800 dolar olan kritik seviyeyi aştı. Peki gram altında son durum ne?

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Geçtiğimiz hafta 6 ayın zirvesini gören ons altın perşembe günü açıklanan büyüme rakamının ardından düşüşe geçti. 

ALTIN FİYATLARI YENİ HAFTAYA SAKİN BAŞLADI 

Başta ABD olmak üzere Avrupa ve Asya’da Noel tatili sebebiyle piyasaların kapalı olmasının etkisiyle altın fiyatları yeni haftaya sakin başladı. 1797 dolardan açılan ons altın günü 1798 dolar seviyesinden kapattı. Haftaya 1078 liradan başlayan gram altın ise günü 1079 liradan kapattı. 

ONS VE GRAM ALTIN YÜKSELİŞE GEÇTİ 

Haftanın ikinci işlem gününde ise doların küresel çapta zayıflama göstermesi altın fiyatlarının yükselmesine yol açtı. Bugüne 1798 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre yükseliş göstererek 1806 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1798 dolar, en yüksek ise 1807 dolar seviyeleri görüldü. 

Bugüne 1079 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre yükselerek 1084 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 1076 lira, en yüksek ise 1086 lira seviyeleri test edildi.

Konular Altın
Kategoriler Altın
Yorumlar