İhlas Haber Ajansı, halka açılma kararı aldı

İhlas Haber Ajansı, Dünya genelindeki pazar payını artırabilmesi, daha çok noktada habercilik yapabilmesi için 26 yıllık tecrübesini yeni yatırımcılarla paylaşabilmek adına halka açılma kararı aldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İhlas Haber Ajansı A.Ş. Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre, bu konuda ön hazırlıkların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verildi.

Konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"'Türkiye'nin ilk özel haber ajansı olarak 26 yıllık geçmişi olan Şirketimiz yurt içi ve yurtdışındaki 145 noktada, kadrolu ve telifli 1.050'yi aşkın çalışanı ile günde ortalama 300 adet görüntülü, 1.000 adet yazılı haber ve 3.000 adet de fotoğraf üretmektedir.

Şirketimizin bu faaliyetleri kapsamında televizyon, gazete, web sitesi, dergi ve kurumlardan olus¸an abonelerinin sayısı 2.000 adetten fazladır.

Her geçen gün faaliyetlerini arttırarak devam ettiren Şirketimizin Dünya genelindeki pazar payını artırabilmesi, daha çok noktada habercilik yapabilmesi için 26 yıllık tecrübesini yeni yatırımcılarla paylaşabilmek adına halka açılma kararı almış olup, bu konuda ön hazırlıkların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmiştir."

Kaynak: Foreks

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar