İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali istifa mı etti?

Reuters'in Bloomberg'i kaynak gösterdiği habere göre İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali görevinden ayrılmayı planlıyor. Bali, 10 yıldır İş Bankası Genel Müdürü olarak görev yapıyor... İş Bankası'ndan yapılan açıklamada ise yalanlama geldi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Reuters'in haberine göre, İş Bankası ise konu ile ilgili açıklama yapmadı. Öte yandan İş Bankası'ndan bugün gönderilen bir basın davetinde Bali'nin yarın saat 10.00'da bir toplantı yapacağı belirtildi.

Bali 10 yıldır İş Bankası GM olarak görev yapıyor.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin istifa ettiğine yönelik bazı yayınlarda yer alan haberlerin doğru olmadığı ifade edildi

Habertürk gazetesi'nin haberine göre, Bloomberg International'de yer  alan bir haberde Bali'nin yakın bir süre içinde görevini bırakacağı  ileri sürülmüştü. Sonrasında kimi yayınlarda da istifa iddialarına yer  verildi. Ancak edinilen bilgilere göre Bali, genel müdürlük görevini  sürdürecek. Zira banka kaynakları bugün itibariyle istifa iddialarını  doğrulamazken konu ile ilgili Adnan Bali'nin yarın gerçekleştireceği  basın toplantısında söz konusu soruları yanıtlayacağı ifade edildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar