THY, 21 uçağını daha yere indirme kararı aldı

Airporthaber'in haberine göre Türk Hava Yolları (THY), Covid-19 tedbirleri çerçevesinde 21 Boeing 737-800 tipi uçağını da park pozisyonuna çekmeye karar verdi. Alınan son kararla birlikte yere indirilen uçak sayısının 100'ün üzerine çıkacağı öğrenildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Airporthaber'in haberine göre, artan koronavirüs vakaları sonrasında ve kış sezonu nedeniyle yolcu sayısı azalan Türk Hava  Yolları, tedbir kapsamında geçtiğimiz günlerde önce geniş gövdeli 25 uçağını sonra dar gövdeli 55 uçağını yere indirmişti.

THY, Covid-19 tedbirleri çerçevesinde 21 Boeing 737-800 tipi uçağını da park pozisyonuna çekmeye karar verdi.

THY'nin Covid-19 salgının durumuna göre bu kararlarını yeniden gözden geçireceği bildirildi.

Alınan son kararla birlikte yere indirilen uçak sayısının 100'ün üzerine çıkacağı öğrenildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar