THY'yi THYAO model portföyüne ekledi

Ziraat Yatırım, THY'yi 15,35 TL hedef fiyatla model portföyüne eklerken, Erdemir'i çıkardı. Analizde, aşı haberleriyle birlikte yaşanacak normalleşmenin hisseye pozitif yansıyacağı görüşüne yer verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ayrıntılar şu şekilde:

"Hisse öneri portföyümüzü hisse performanslarına bağlı olarak güncelliyoruz. Buna göre öneri portföyümüzden %15 ağırlıklı Ereğli Demir Çelik'i (EREGL) çıkartırken, Türk Hava Yolları'nı (THYAO) %15 ağırlıkla öneri portföyümüze ekliyoruz.

PORTFÖYE EKLENEN

Türk Hava Yolları (THYAO): Pandemi döneminde endeksin gerisinde kalan havacılık sektörü hisselerinin, aşı ile birlikte normalleşme dönemine girecek olması beklentisi ile hisse öneri portföyümüze ekliyoruz.

PORTFÖYDEN ÇIKARILAN

Ereğli Demir Çelik (EREGL): Hisse öneri portföyüne eklediğimiz tarihten itibaren %62 oranında getiri sağlayan Eregl, BİST100'e göre görece yüzde 29 oranında daha iyi bir performans sergilemiştir. Bu yükselişe bağlı olarak da hedef hisse fiyatımız aşılmıştır. Bu nedenle
Ereğli Demir Çelik'i hedef hisse portföyümüzden çıkarıyoruz.

MP: THYAO,GARAN,BIMAS,TOASO,TCELL,TUPRS,TTKOM,YKBNK,ULKER "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar