Turkcell TCELL hisselerine 'Varlık Fonu' dopingi

Türkiye Varlık Fonu ve Telia arasındaki anlaşma sonrası Turkcell hisseleri bugün açılışta yüzde 9'dan fazla değer kazandı. Türkiye Varlık Fonu (TVF), Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin yüzde 26,2 oranında hissedarı oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin yüzde 26,2 oranında hissedarı oldu.

TVF'den yapılan açıklamaya göre, Telia Company, LetterOne, Çukurova Holding, Ziraat Bankası ve ilgili taraflar ile imzalanan sözleşmeler ile TVF, Turkcell'in en büyük ortağı durumuna gelecek. 

Öte yandan Türkiye Varlık Fonu ve Telia arasındaki anlaşma sonrası Turkcell hisseleri bugün açılışta yüzde 5'ten fazla değer kazandı.

Dün seansı 14,76 liradan kapatan hisse şu dakikalarda yüzde 9  primle 16,10 liradan işlem görüyor.

TCELL TURKCELL ILETISIM HIZMETLERI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 79.1
Satış 79.15
Değişim 0.6%
Son Değer 79.1
En yüksek 79.6
En düşük 77.7
Haftalık Değişim 3.3311%
Aylık Değişim 16.8389%
Yıllık Değişim 40.9982%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar